Home > World Of > World Of Warcraft/6800le FPS Problems

World Of Warcraft/6800le FPS Problems

So at this moment i'm running 0.9.19-wow and that one works. Seeing as you are running fglrxinfo, the ATI drivers are installed, but indirect rendering means they are not being used. If you do, up the voltage, that solves the driver stopped working problem. Couple things are funny though. More about the author

Interesting. Check for overheating hardware. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=542834 (http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=542834) i stand by what i said, yep all working nice thank you, not seen any problems... If you get some nice 3d spinning gears, hurray.

Outdated drivers can conflict with the game, decrease performance, and cause errors. I should probably add that info to the wiki... Errors on your hard drive could be contributing to your entire computer slowing down. That may be some of my performance issues.

  1. OK Learn More This website uses cookies.
  2. Mac® World of Warcraft requires an up-to-date operating system to work properly.
  3. everyone with ATI seems to be having issues.
  4. But now with the new card Leadtek A400 6800LE i am experiencing far lower FPS (20-40 in combat) sometimes even lower.
  5. with the card overclocked to a stable 380/800 and all 16pipes and 6 shaders it scores 3518 on 3dmark 2005.
  6. lucidus Ancient Guru Posts: 9562 Joined: 2011-12-31 #4510915 Posted on: 01/26/2013 07:14 PM 60% usage on a 670SLI system?!
  7. Results will vary depending on your GPU and system configuration: GeForce GTX 680: ◦Up to 18% in Batman: Arkham City ◦Up to 15% in Dragon Age II ◦Up to 10% in
  8. The interface is correct (the menu buttons and what not) but the picture behind it is shifted down about half the screen so I can't see the bottom half.
  9. We'll go more into this later, but for now, if you are running KDE (Kubuntu), open sound in the System Settings, and set the timeout at the bottom to 1 (one)
  10. With a single card on DmC I get 150-250FPS on the 310.90 drivers, GPU usage fluctuates from 99 to 85 or so but it doesn't cause any stuttering or anything.

I feel like getting back into it, but I can't get it to start after reinstalling it. fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f6e8,0x00000000), stub! tokyovigilanteAugust 26th, 2006, 01:07 PMWoW is running on my system but the fps sucks deeply. If you have tried all of the steps for your operating system and still require assistance, please visit our Technical Support Forum or contact us.

Please log in to submit

tokyovigilanteAugust 26th, 2006, 12:36 AMWhen I log into wow its really laggy sound and video...almost sounds like the sound is skipping..then when I go to move WoW automotically shuts off with Thank you! The 6800le is better than a 9800pro but not by much. You say to type in this cd ..

I wonder if the sneaky patch they released overnight helped anyone?My fps has gone up by a whopping 5.. It is annoying though knowing that it worked fine at one point.. JexicanMidgetAugust 27th, 2006, 12:35 AMYou've got the mouse bug, weird, I thought that had been fixed a long time ago. Time to take a break.

If your cpu is a bottleneck then this would put out some results! I work on Ubuntu AMD64, have selected the K8-SMP kernel (although it seems to be the same as the K8 kernel). TanthAugust 26th, 2006, 07:20 PMI get this error in the terminal along with the Error:132 in WoW when I try to run wow.exe : Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0". IamGODobeyORdie Banned Posts: 245 Joined: 2011-12-31 #4510913 Posted on: 01/26/2013 07:10 PM DmC Demon May cry, is running really well "fps" wise, but the game is like using 60% of both

fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f660,0x00000000), stub! my review here Try selecting a lower setting from theSound Channelsdropdown in theSystem>Soundmenu. Lower your in-game video settings in the System menu to improve performance. I really think that cpu is a bottlenceck.

Fixes an issue where some manufacturer’s factory overclocked cards default to and run at lower clocks. Also, try adding SET gxWindow "1" to Config.wtf to start WoW in windowed mode. Just click the big one, and it will carry on. click site i have tried this but to no sucess - still the poor framerate in all different dx levels.

Quite odd if you ask me. Log In Return to Forum quote blizzardlogo netEaselogo Thanks for visiting the Blizzard Forums (2.15.1) · Patch Notes Support Europe - English (EU) Region Americas Europe Asia China Language English (US) Go to Page: 5 Next 1 / 5 Go to Page: Oussebon MVP 100 Human Paladin 21025 2032 posts Oussebon Ignored 20 Jul (Edited) 13 Copy URL View Post Updated

Help us improve.

See NVIDIA's support article for assistance. Oussebon MVP 100 Human Paladin 21025 2032 posts Oussebon Ignored 23 Jul (Edited) Copy URL View Post A lot of people have reported issues where FPS dropped when moving quickly it's installing, whcih if i remember from my last windows install, will take forever. but then again 304 set doesn't contain the improvements from 310.

I have to reset my machine. tokyovigilanteAugust 26th, 2006, 02:06 AMI'm an idiot. judging by its performace it should be albe to play half life just fine.. navigate to this website But hopefully Nvidia can optimize the game/drivers more in the near future?

After pasting it in and closing out of WoW and opening it back up, the problem was still present. Performance Issues? i then played same map with 8 bots. Win 7 64 for those who need...

finally, my graphics are working correctly! I have recently tried it with battlefield2 and its not performing as well as it should (as an estimate, since i have only just bought the game) but i think it autruiAugust 26th, 2006, 10:31 PMI followed everything and WoW runs great except that I can't click on characters. the trick to getting my sound card to work was disabling the onboard sound card.

This legacy driver is the recommended driver for the launch of Windows 8. wine: could not load L"c:\\windows\\system32\\WoW.exe": Module not found What exactly am I doing wrong? Make sure your MacBook Pro is set to higher performance or automatic graphics switching is disabled. (15-inch, late 2008 | 17-inch, early 2009 | 15- and 17-inch, mid-2009 | 15-inch, mid-2010 The method depends on whether you are using 32 or 64 bit. 32 bit NVIDIA and ATI users: Download and force-install the patched version: http://files.pablasso.com/opensource/wine_0.9.22-1_amd64.deb sudo dpkg -i --force-architecture wine_0.9.22-1_amd64.deb sudo

i have WoW running; i log in, select char, and enter world. and yet, now i go to my windows laptop to slaughter me some shadowmaw panthers. WoW @ windows gives me 60 fps for i have vsync on. Replace the repository version with the patched one and you'll be fine.

My specs: Radeon x1900xt AMD Athlon 64 x2 3800+ 2GB RAM Asus K8N-E motherboard edit: I have tried the 0.9.20 with wow patch and that one doesnt work either.